V jaké sféře pracujete?
Zavřít

Nálož inspirace a motivace. Školili jsme šéfkuchaře v Luhačovicích

16.11.2017
Sdílet

Nálož inspirace a motivace. Školili jsme šéfkuchaře v Luhačovicích

Cílem každého hotelu je své hosty rozmazlovat. A jedním z nejlepších prostředků je samozřejmě dobré jídlo. Hotel Alexandria v Luhačovicích nás oslovil s žádostí o proškolení šéfkuchařů šesti předních hotelů.  Společně s šéfkuchaři Martinem Svatkem a Lubomírem Brázdou jsme přichystali show živého vaření plnou nápaditých pokrmů.

Celá akce byla nabita skvělou atmosférou a vůni vynikajícího jídla. Na menu, které přihlíželo k sezónním potravinám, byla například roláda z bažanta se šípkovou omáčkou a houbovou kroketou a to vše zdobené dýní, srnčí kýta s bramborovo-dýňovým pyré a šalotkou v portském víně a z vegetariánské kuchyně pak rýžové závitky plněné červenou čočkou a podzimní zeleninou.

Všichni školení šéfkuchaři se do přípravy jídla aktivně zapojovali, aby si z celé akce mohli odnést co nejvíce. Martin Svatek i Lubomír Brázda, kteří jsou kapacitami ve svém oboru, si dali za cíl účastníky především motivovat ke kreativitě při vytváření nových moderních pokrmů a oživit v nich nadšení z řemesla.

Pokud i vám chybí nová inspirace nebo si chcete vyzkoušet přípravu nových pokrmů plných tradičních i nezvyklých chutí, kontaktujte Vitana FoodService. I pro vás dokážeme přichystat podobnou akci nebo školení přesně na míru.

Nálož inspirace a motivace. Školili jsme šéfkuchaře v Luhačovicích

Kam dále