Fotografie a popis
Čokoládové řezy s tvarohovo - jablečnou polevou
Upečený vídeňský dort, potřený ochuceným tvarohem s jablky a sypaný staročeskou posypkou
Informace a alergeny
Alergeny
- 1a
Obiloviny obsahující lepek pšeničný a výrobky z nich
- 3
Vejce a výrobky z nich
- 7
Mléko a výrobky z něj včetně laktózy
- 13
Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
Alergeny uvedené u receptury se mohou lišit v závislosti na surovinách přidaných k výrobkům Vitana.
Informace o produktu
Způsob přípravy
Vídeňský dort připravíme podle návodu, promícháme. Těsto rozetřeme do vymaštěné a moukou vysypané GN. Stejnoměrně zarovnáme a pečeme ve vyhřátém konvektomatu asi 35 minut. Jablka odjadřincujeme a hrubě nastrouháme. Tvaroh ochutíme vanilkovým cukrem, cukrem krupicí a přidáme strouhaná jablka. Promícháme a potřeme přes chladný moučník. Navrch lehce posypeme Staročeskou posypkou. Moučník vychladíme a před výdejem krájíme na porce ( pokud nestihneme vychladit, můžeme jej ihned krájet na porce a vychadit už připravené, nebo rovnou podávat ).
Koření STAROČESKÁ POSYPKA | 10 g |
Vídeňský dort | 750 g |
Cukr krupice | 30 g |
Jablka | 250 g |
Olej rostlinný na vymaštění GN | 10 ml |
Polohrubá mouka na vysypání | 20 g |
Rostlinný olej | 75 ml |
Tvaroh měkký | 500 g |
Vanilkový cukr Vitana | 2 ks |
Voda | 375 ml |
Kde koupit
Kde koupit?
Související produkty
Související Produkty
- Nenalezeny žádné produkty