Cookies

O používání souborů cookie a osobních údajů

Webové stránky společnosti Vitana, a.s. využívají soubory cookie a podobné technologie, které ukládají informace do vašeho počítače, mobilního telefonu nebo tabletu. Ty jsou obvykle uloženy v prohlížeči zařízení. Soubory Cookie používáme k tomu, abychom umožnili návštěvníkům přístup k různým funkcím na našich webových stránkách, rozlišili uživatele mezi sebou a analyzovali výkonnost našich webových stránek a využívali zájmově orientovanou reklamní kampaň zaměřenou na uživatele. To se do určité míry opírá o používání osobních identifikovatelných informací od našich uživatelů - jak je popsáno níže - a pomáhá nám vylepšovat naše webové stránky a zpřístupňovat digitální komunikaci našim příjemcům.

Návštěvníci našich stránek se mohou dobrovolně rozhodnout, jestli budou používat soubory cookie prostřednictvím nastavení prohlížeče nebo zařízení. V nastavení vašeho prohlížeče můžete upravit preference, které soubory cookie bude prohlížeč stahovat. Zde můžete také odstranit všechny existující soubory cookie, které jsou uloženy v prohlížeči nebo zařízení. Upozorňujeme, že pokud zablokujete všechny soubory cookie ve vašem prohlížeči nebo zařízení, může to mít za následek pokles výkonu a a zhoršení funkčnosti našich (a dalších) webových stránek.

Účel souborů cookie na této webové stránce

Naše webové stránky používají soubory cookie vložené námi nebo třetími stranami pro následující účely:

  • Analýza: Využíváme soubory cookie k tomu, abychom počítali jednotlivé návštěvníky na našich webových stránkách a vypracovávali statistiky týkající se provozu a funkčnosti našich webových stránek. Software, který používáme, ukládá informace o počtu zobrazení jednotlivých stránek a informace o geografické poloze, zařízení, operačním systému a prohlížeči.
  • Přihlašovací služby: Pokud webová stránka nabízí možnost přihlašovacích služeb, uložíme ve vašem prohlížeči nebo zařízení identifikační číslo a čas přihlášení do souboru cookie. To umožňuje, že se po každém otevření stránky již nebudete muset přihlašovat znovu.
  • Zájmově orientovaná reklama online: Můžete se setkat s reklamou Vitany na jiných webových stránkách v důsledku souborů cookie umístěných na vašem prohlížeči nebo zařízení. Tyto informace nejčastěji vycházejí z prohlédnutého obsahu, informací o uživateli nebo zeměpisné polohy. Pomocí této metody se snažíme identifikovat vaše zájmy a inzerci vám přizpůsobit. Jedná se o remarketingovou technologii, která je produktem dodávaným externími dodavateli, jako je Google nebo Facebook.
  • Párové profily: Při vytváření párových profilů vycházíme z údajů o chování získaných z našich webových stránek. Na základě získaných znalostí o jedné skupině uživatelů představujeme těmto uživatelům nové segmenty s podobnými zájmy a chováním, jako je původní skupina uživatelů.

Chcete-li se dozvědět více informací o používání souborů cookie, které jsou na tomto webu, o tom, jak je používáme, o přístupu třetích stran a jaké informace ukládáme, prosím otevřete odkaz "Další informace" níže na této stránce. Vzhledem k tomu, že někteří naši externí dodavatelé mohou také využívat naše soubory cookie pro informace, najdete jejich kontaktní informace rovněž níže na této stránce.

Kontakt – Získání přístupu

Vitana, a.s. je správce vašich osobních údajů a odpovídá za jejich zpracování.

Pokud chcete získat přístup, extrahovat, opravovat nebo vymazávat osobní údaje, které jsme o vás uložili, zašlete laskavě emailovou zprávu na adresu vitanaprivacy@vitana.cz Můžete také vznášet námitky, požadovat omezení nebo kdykoli svůj souhlas odvolat. Chceme vás rovněž informovat, že pokud nejste spokojeni s naším zpracováváním vašich osobních údajů, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Seznam souborů cookie

Název Účel Trvanlivost Doména
_ga Google Analytics 730 dní .vitanafs.cz
_gat_gtag_UA_107978849_5 Google Analytics 1 minuta .vitanafs.cz
gat_gtag_UA_22828118_1 Google Analytics 1 minuta .vitanafs.cz
_gid Google Analytics 1 den .vitanafs.cz
PHPSESSID PHP Server 14 dní .vitanafs.cz
we-love-cookies Oznámení cookies Bez expirace .vitanafs.cz