Recept
Kuřecí soté v liškové omáčce se spätzlemi
Spätzle částečně přelité liškovou omáčkou s chutí a vůní hub s kousky kuřecího masa.
Ingredience a alergeny
Ingredience
pro 10 porcí
Houbová omáčka z lišek a žampionů 900g | 210 g |
Koření NATUR VEGETA 843g | 16 g |
Olivový olej z pokrutin Sansa/Pomace | 50 ml |
Spätzle 2,5kg | 630 g |
Kuřecí prsa | 700 g |
Mléko do omáčky | 1000 ml |
Olej rostlinný na promaštění | 40 ml |
Petrželová nať | 10 g |
Sůl do vody | 70 g |
Voda do omáčky | 450 ml |
Voda na vaření | 6300 ml |
Alergeny
- 1a
Obiloviny obsahující lepek pšeničný a výrobky z nich
- 3
Vejce a výrobky z nich
- 7
Mléko a výrobky z něj včetně laktózy
- 9
Celer a výrobky z něj
Postup přípravy
Postup přípravy
Související recepty
Související recepty
Marcipánové řezy s tvarohem
Marcipánové těsto plněné tvarohovou náplní a pečené dozlatova.
Detail receptuVepřové kotlety s liškovou omáčkou, bylinkové noky
Vepřové maso doplněné liškovou omáčkou.
Detail receptuPavoučí mls - sladký pokrm
Rýže uvařená v mléce, doplněná kompotovanou dýní a ochucená medem. Navrh sypaná strouhaným perníkem a přelitá...
Detail receptu