Recepty

Jogurt osolíme a smícháme se sušeným tymiánem. Vložíme do něj králičí stehno a necháme cca 6 hodin marinovat. Stehno i s marinádou dáme péct do trouby při 110°C na asi 2 hodiny.
Mini brambory uvaříme do poloměkka a pak je na másle opečeme s kukuřicí.
Na talíř servírujeme stehno, pečené brambůrky a dozdobíme nasekanou plocholistou petrželí.

Zpět na seznam

Ohodnotit recept:

Králičí stehno marinované v bílém jogurtu, mini brambory pečené na másle se sladkou kukuřicí

Kategorie: Masová jídla

Ingredience

Počet porcí
Králičí stehna 2000 g
Brambory mini1500 g
Kukuřice sladká200 g
Bílý jogurt400 g
Tymián3 g
Petržel plochá20 g
Slunečnicový olej1 dl
Máslo100 g
Sůl (dle chuti)
Stáhnout recept [PDF]