Recepty

Kuřecí stehna nakrájíme na malé nudličky, okořeníme směsí Čína bez soli, dosolíme dle potřeby a lehce obalíme v solamylu. Na pánvi v horkém oleji je usmažíme do křupava.
Rýžové nudle namočíme do horké vody a počkáme cca 5 minut než změknou.
Jarní cibulku opečeme na oleji a přidáme okapané nudle. Nakonec opečeme na oleji zlehkla pórek a pokrm na talíři jím dozdobíme. Pokapeme ústřicovou omáčkou.

Tip šéfkuchaře:

Použijte na maso omáčku Teriyaki Chef Club.

Zpět

Ohodnotit recept:

Kuřecí smažené nudličky, rýžové nudle s pórkem a jarní cibulkou

Kategorie: Drůbež, Masová jídla

Ingredience

Počet porcí
Kuřecí stehno vykostěné1500 g
Rýžové nudle1200 g
Pórek400 g
Jarní cibulka200 g
Olivový olej z pokrutin Sansa/Pomace1 dl
Čína /bez soli/20 g
Solamyl20 g
Olej na smažení
Ústřicová omáčka3 dl
Sůl (dle chuti)
Stáhnout recept [PDF]