Recepty

Kuskus zalijeme horkým tomatovým džusem, přidáme sušenou bazalku a osolíme. Necháme odstát cca 5 minut než bude kuskus měkký.
Na oleji si mezitím opečeme mini rajčata, kuskus k nim přimícháme. Opečeme si také mini klasy kukuřice.
Na talíř servírujeme směs kuskusu a rajčátek, doplníme opečenými kukuřičnými klasy a dozdobíme bazalkovým olejem, který si připravíme rozmixováním čerstvé bazalky s olejem.

Zpět na seznam

Ohodnotit recept:

Rajčatový kuskus s opečenými mini tomaty, opečené kukuřičné mini klasy

Kategorie: Bezmasá jídla slaná, Natur koncept, Saláty, Zeleninová jídla

Ingredience

Počet porcí
Kuskus1200 g
Bazalka čerstvá30 g
Bazalka5 g
Olivový olej z pokrutin Sansa/Pomace2 dl
Mini rajčata200 g
Kukuřičné klasy (malé)400 g
Tomatový džus4 dl
Sůl (dle chuti)
Stáhnout recept [PDF]