Recepty

Tresku nakrájíme na porce a zprudka ji opečeme. Následně na ni poklademe najemno pokrájenou šunku, sýr a brokolici. Vše krátce zapečeme v troubě.
Bílé fazole rozvaříme (namočili jsme si je před vařením alespoň na dvě hodiny) a přidáme k nim opečená minirajčátka, ochutíme směs oreganem a sušeným česnekem. Vše důkladně promícháme.
Rukolu rozmixujeme s olejem a vzniklým olejem dozdobíme pokrm na talíři, můžeme také posypat nasekanou čerstvou plochou petrželí.

Tip šéfkuchaře:

Použijte některou z mražených ryb Vitana, třeba tmavou tresku se šunkou, sýrem a brokolicí.

Zpět na seznam

Ohodnotit recept:

Tmavá treska se šunkou, sýrem a brokolicí, ragú z bílých fazolí s rajčaty

Kategorie: Luštěninová jídla, Masová jídla, Natur koncept, Ryby

Ingredience

Počet porcí
Treska filet1500 g
Dušená šunka200 g
Sýr gouda200 g
Brokolice200 g
Fazole bílé500 g
Máslo100 g
Mini rajčata200 g
Rukola50 g
Olivový olej z pokrutin Sansa/Pomace1 dl
Česnek sušený mletý3 g
Oregano4 g
Plocholistá petržel10 g
Sůl (dle chuti)
Stáhnout recept [PDF]