Recepty

Kuřecí prsíčka nakrájíme na malé nudličky, okořeníme kořenicí směsí Kuře sedmi bylin a opečeme zprudka na olivovém oleji.
Fazole namočíme na dvě hodiny do studené vody, vodu slijeme a fazole zalijeme čerstvou studenou vodou a dáme je vařit. Osolíme a vaříme až se začnou rozpadat, rozvařenou kaši na závěr ochutíme sušenou bazalkou.
Mezitím nakrájíme čerstvá rajčata na kostičky, ledový salát na proužky a polovinu čerstvé bazalky rozmixujeme s olivovým olejem, získáme tak bazalkové pesto, které můžeme dle chuti osolit.
Všechny připravené suroviny naplníme do tortily a zabalíme.
Naplněný wrap zprudka na sucho opečeme. Rozkrojíme ho na půl a podáváme.
Na talíř k wrapu přidáme ještě trochu kaše z fazolí. Pokrm doplníme čerstvou bazalkou a bazalkovým pestem.

Zpět na seznam

Ohodnotit recept:

Tortila plněná kuřecími prsíčky s bazalkou a kaší z bílých fazolí

Kategorie: Drůbež, Luštěninová jídla, Masová jídla, Natur koncept

Ingredience

Počet porcí
Pšeničná tortila 25 cm10 ks
Kuřecí prsa1200 g
Olivový olej z pokrutin Sansa/Pomace1 dl
Fazole bílé500 g
Ledový salát 200 g
Rajčata 200 g
Bazalka5 g
Kuře 7 bylin10 g
Bazalka (čerstvá)20 g
Sůl (dle chuti)
Stáhnout recept [PDF]