Recepty

Tresku usmažíme do zlatova. Před výdejem ji překrojíme, aby byla vidět mozaika náplně.
Brambory uvaříme do měkka v mléce a ve smetaně, rozmixujeme na krém a přidáme pro zjemnění máslo, dosolíme dle chuti. Do krému přidáme najemno nasekanou petržel.
Na másle si opečeme jemně karotku nakrájenou na kostičky a mini brambory. Doplníme jimi pokrm na talíři.

Zpět

Ohodnotit recept:

Treska Cordon bleu s bramborovým krémem, restovaná karotka

Kategorie: Masová jídla, Ryby

Ingredience

Počet porcí
Treska Cordon Bleu 135 g10 ks
Brambory1800 g
Smetana Crème Excellent3 dl
Máslo100 g
Mrkev300 g
Brambory mini20 g
Olej na smažení
Extra panenský olivový olej BIO1 dl
Plocholistá petržel20 g
Mléko3 dl
Sůl (dle chuti)
Stáhnout recept [PDF]