Recepty

Tresku v křupavém těstíčku dopečte v konvektomatu nebo troubě, případně ve fritéze.
Hrášek opečeme na cibulce a rozmixujeme je do pyré, ale opatrně tak, aby v pyré zůstaly kousky hrášku. Ochuťte pyré pouze solí a máslem, aby bylo jemné a zachovalo si lahodnou chuť zeleného hrášku. Několik zrnek hrášku opečte na oleji nebo másle a dozdobte jimi hotový pokrm na talíři.

Tip šéfkuchaře:

Hráčkové pyré lze zaměnit např. za bulgur (Vitana) se zeleninou.
Vyzkoušejte k hráškovému pyré i naše další mražené ryby Vitana, třeba tresku Cordon Bleu .

Zpět na seznam

Ohodnotit recept:

Treska v křupavém těstíčku s hráškovým purée, opečený mladý hrášek

Kategorie: Luštěninová jídla, Masová jídla, Natur koncept, Ryby

Ingredience

Počet porcí
Mladý čerstvý hrášek 150 g
Máslo200 g
Cibule100 g
Olej na smažení2 l
Sůl (dle chuti)
Stáhnout recept [PDF]