Recepty

Vepřovou kýtu ochutíme solí a směsí Farmářský steak. Maso vložíme do vakuovacího sáčku. Maso umístíme do vodní lázně a necháme ho cca 4 hodiny při 70°C táhnout. Pak hned podáváme.
Žlutý hrách uvaříme dle návodu. Měkký hrách mírně rozmačkáme a ochutíme solí.
Cibulku opečeme na másle a přidáme slaninu, necháme společně orestovat. Směs zalijeme telecí šťávou a necháme ji svařit. Na konec opečeme zelený hrášek a pokrm jím doplníme. Na hrachovou kaši přidáme při podávání nasekanou rukolu.

Späť

Ohodnotiť recept:

Dušená vepřová kýta na slanině, kaše ze žlutého hrášku, marinovaná rukola

Kategória: Strukovinové pokrmy, Mäsové pokrmy, Natur koncept

Ingrediencie

Počet porcií
Bravčové stehno1600 g
Hrach žltý lúpaný polený1000 g
Slanina400 g
Teľací tekutý fond4 dl
Maslo100 g
Cibuľa100 g
Rukola40 g
Hrášok zelený (mrazený)100 g
Farmársky steak5 g
Soľ (podľa chuti)
Stiahnuť recept [PDF]