Recepty

Kuřecí stehna nakrájíme na malé nudličky, okořeníme směsí Čína bez soli, dosolíme dle potřeby a lehce obalíme v solamylu. Na pánvi v horkém oleji je usmažíme do křupava.
Rýžové nudle namočíme do horké vody a počkáme cca 5 minut než změknou.
Jarní cibulku opečeme na oleji a přidáme okapané nudle. Nakonec opečeme na oleji zlehkla pórek a pokrm na talíři jím dozdobíme. Pokapeme ústřicovou omáčkou.

Tip šéfkuchára:

Použijte na maso omáčku Teriyaki Chef Club.

Späť

Ohodnotiť recept:

Kuřecí smažené nudličky, rýžové nudle s pórkem a jarní cibulkou

Kategória: Hydina, Mäsové pokrmy

Ingrediencie

Počet porcií
Kuracie stehno vykostené1500 g
Ryžové rezance1200 g
Pór400 g
Jarná cibuľka200 g
Olivový olej z výliskov (Pomace/Sansa)1 dl
Čína bez soli20 g
Solamyl20 g
Olej na vyprážanie
Ustricová omáčka3 dl
Soľ (podľa chuti)
Stiahnuť recept [PDF]