Recept
Španělsko - Čočková polévka s kořenovou zeleninou a rajčaty
Po rajčatech mírně navinulá vývarová polévka s luštěninou, kořenovou zeleninou a těstovinovou vložkou.
Ingredience a alergeny
Ingredience
pro 10 porcí
Cibule | 120 |
Kerblík čerstvý | 3 |
Kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel) | 220 |
Olivový olej z pokrutin Chef Club na promastění | 10 |
Sůl | 5 |
Sůl na uvaření vlnek | 5 |
Vlnky Vitana - těstoviny | 40 |
Voda na polévku | 1700 |
Voda na uvaření vlnek | 400 |
Postup přípravy
Postup přípravy
Související recepty
Související recepty
Špagetová hnízda s boloňskou luštěninovou směsí a parmazánem
Špagety doplněné tomatovou omáčkou s chutí po oreganu s luštěninami, česnekem a...
Detail receptuTreska s kukuřičnými lupínky doplněná bramborovou kaší s pórkem a olivovým olejem s pažitkou
Treska obalená v kukuřičných lupíncích doplněná...
Detail receptuKuřecí nudličky na kmíně, bulgurové halušky s kysaným zelím a restovanou cibulkou
Pečené kuřecí nudličky na kmíně, doplněné bulgurovými haluškami s...
Detail receptuPochoutka lorda Voldemorta - slaný pokrm
Pečená králičí zadní stehýnka s vůní tymiánu, doplněné bramborovým točem s cibulkou a zelím z dýně.
Detail receptu