Recept
Vepřové nudličky s rajčaty a fazolemi, rýže basmati
Vepřové nudličky v rajčatové omáčce doplněné fazolemi a kukuřicí, podávané s rýží basmati
Ingredience a alergeny
Ingredience
pro 10 porcí
Basmati rýže Chef Club | 650 g |
Červené fazole v jemném nálevu 2,5kg | 550 g |
Koření NA MASO 642g | 20 g |
Krájená rajčata v tomatové šťávě | 300 g |
Kukuřice sladká 1,87kg | 150 g |
Olivový olej z pokrutin Sansa/Pomace | 50 ml |
cibule | 100 g |
sůl | 5 g |
vepřová plec (kýta nebo mleté maso) | 700 g |
voda | 200 ml |
voda | 850 ml |
Postup přípravy
Postup přípravy
Související recepty
Související recepty
Vídeňský dort á la Sachr
Kakaový korpus prořízlý, naplněný meruňkovým džemem a povrch potřen čokoládovou polevou
Detail receptuBramborový koláč
Krkonošský bramborák doplněný bramborami, mrkví a petrželí, společně pečený s mletým kuřecím masem. Podáváme se zeleninovým salátem.
Detail receptuPochoutka lorda Voldemorta - slaný pokrm
Pečená králičí zadní stehýnka s vůní tymiánu, doplněné bramborovým točem s cibulkou a zelím z dýně.
Detail receptuMrkvové řezy s tvarohovou polevou a tropickým ovocným koktejlem
Mrkvovník s kousky mrkve, po upečení potřený vyšlehaným tvarohem s jogurtem a...
Detail receptu